• +36 30 981 9412
  • info @ lythos.hu
  • Quick Search:

 Innováció szenvedéllyel

 Cégünk megoldást kínál mind ipari minőségügyi támogatás igény esetén, mind pedig a moduláris szoftver megoldások területén.


Hol található a cég?

A bázisunk és székhelyünk Keszthelyen, Zala megyében található.

  • Hol találkozhatunk?

    Mivel tevékenységünk a legtöbb esetben személyes jelenlétet igényel, feladatainkat többnyire a megbízó partnerek telephelyén látjuk el.

  • Hol érhető el a szolgáltatásunk?

    Ezek a feladatok nem ismernek határokat. Noha jelenleg legtöbb tevékenységünk Magyarországhoz kötődik, igény esetén az EU teljes területén jelen tudunk lenni.

Mit nyújtunk partnereinknek?

Megoldásaink
Földes Roland
Ügyvezető, konzultáns mérnök
A Lythos Team Kft. alapítójaként a célom, hogy a legjobb megoldást nyújtsam a megrendelőim számára. Elkötelezett vagyok a munkám iránt, ami sok szállal kötődik a minőséghez. Igyekszem a problémákat kifinomult módon megoldani, szem előtt tartva, hogy mindkét fél (vevő és beszállító) a lehető legtöbbet profitáljon akár a már bekövetkezett hibából is. Ez a természetes útja a fejlődésnek. Ezt az elvet vallom a magánéletemben is. Próbálom a dolgok napos oldalát keresni és mindig öröm tölt el, ha hozzájárulhatok egy jelentősebb eredmény eléréséhez. Elszánt vagyok és sohasem adom fel míg a feladat végre nincs hajtva. Gyakran fordulnak hozzám tanácsért, mivel sokan tudják, hogy a tapasztalatomra támaszkodva jó eséllyel megfelelő támogatást, kapnak a jó eredmény eléréséhez. Remélem, hamarosan együtt dolgozhatunk egy közös projekten...